top of page

Gratis groepsessies

Ook interesse om easy-going je waarden duidelijk te krijgen terwijl je al genietend van gezond eten  je buddy vindt? Op elke éérste maandag van de maand, gedurende 3 maanden eten we samen en voer je minstens 1 actie uit die past bij waar jij voor opstaat. Iedereen is welkom, eten is eigen bijdrage, de hulp is gratis. Bekijk de video voor meer info of bezoek onze Insta-pagina.

Je hebt je zojuist aangemeld, we komen bij jou terug. Dank!

free group value dinners

free group value dinners

Video afspelen

Mentale gezondheid

Ik ben niet je standaard psycholoog. Praten is één onderdeel om je mentale gezondheid te verbeteren. Met mijn kennis van orthomoleculaire voedingsleer pak ik samen met jou het grotere geheel aan. We gaan werken op zowel mentaal als neurobiologisch niveau. Zo werk je doelgericht en zal je je langdurig beter voelen. Zie hieronder hoe ik werk met (jong)volwassenen. Neem ook eens een kijkje bij mijn samenwerkingspartners.

MDC WEL.png
ease.jfif
202306-Sophie-eighty8things-7.jpg
"Holistisch werken is ondertussen wel bekend bij de mensen, maar wij hulpverleners dienen vooral meer integratief te werken: ik laat mijn klanten zelf kiezen aan welk ´wiel' ze als eerste willen draaien om de verandering in gang te brengen. De ene praat graag, de ander wenst zich eerst via voedings- of sportaanpassingen beter te voelen. En soms wil het hoofd wel, maar is er de energie niet voor. M.a.w: het verstand begrijpt het wel dat bepaalde gedragsverandering nodig is, maar het lichaam verzet zich. Dan werk ik lichaamsgericht via IEMT-therapie. Voor ieder wat".
Elk individu is uniek, waardoor ik ernaar streef om een begeleiding te bieden op maat die verder gaat dan de traditionele methoden zoals cognitieve gedragtherapie. Ik gebrui ze wel, én gebruik andere vormen zodat het aansluit op hoe de cliënt leert. Het draait niet alleen om het opbouwen van vertrouwen tussen de psycholoog en de cliënt, maar ook om de bewustwording dat de cliënt zelf dagelijkse keuzes kan maken. Het aanpassen van gedrag aan de bestaande omstandigheden en het bieden van oprechte nazorg, vormen de kern van duurzame verandering. 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

 • Burn-out klachten

 • Overprikkeling

 • Persoonlijke ontwikkelingsvragen

 • Hechtingsproblemen

 • Angsten
   

 • Enkelvoudig ingrijpende gebeurtenissen (IEMT-practitioner)

logo-nip_beeldmerk_2023_350x350.jpg

“If you avoid the conflict to keep the peace, you start a war inside yourself”

Wat mij typeert

 • Diep begrip voor de complexiteit van menselijke relaties en hun uitdagingen

 • Een h̶o̶l̶i̶s̶t̶i̶s̶c̶h̶e̶ integratieve benadering, waarbij cognitieve therapie, lichaamsgerichte verwerking (IEMT), beweging en voeding hand in hand gaan

 • Begeleiding op maat die verder gaat dan de traditionele methoden

 • Persoonlijke affiniteit die minstens even belangrijk is als professionele ervaring

"Of je nu op zoek bent naar begeleiding, advies of gewoon een luisterend oor, ik ben hier om je te ondersteunen”

Sophía vertelt

In Maastricht ben ik afgestudeerd in de master ‘Mental Health en Jeugdpsychiatrie’. Hierna heb ik 9 jaar gewerkt als outreachend klinisch psycholoog. Hierbij kwam ik in direct contact met gezinnen in hun eigen persoonlijke omgeving en begeleidde ouders en hun kroost met hechtings-, angst-, en stemmingsproblemen. Op die manier ontwikkelde ik een diep begrip voor de complexiteit van menselijke relaties en hun uitdagingen.

202306-Sophie-eighty8things-9.jpg

Meer weten of wil je een gesprek inplannen?

Laat een bericht achter en ik neem snel contact met je op.

Hoe wil je dat ik contact met je opneem?

Verzonden! Ik neem snel contact met je op.

bottom of page