top of page

Boek Sophía als spreker

Sophía spreekt uit ervaring. Als psycholoog en mens combineert zij haar levenslessen en professionele inzichten tijdens haar interactieve lezingen en workshops. Haar doel is om je zo lang mogelijk onafhankelijk te houden van de hulpverlening. Sophía houdt niet van praatjes die abstract blijven. Daarom geeft ze je concrete tips hoe je in je dagelijks ritme meer ontspanning, blijheid en focus kan voelen. Niet te veel, precies de juiste hoeveelheid aan kennis over voeding, beweging en mindset waar je wat aan hebt.

Kleuren 2.jpg

1

Biohack jezelf:
Verbeter je stemming & focus.

Wanneer chronisch te lang te veel van je gevraagd wordt, is het nog lastig om goed voor jezelf te zorgen. Sophía geeft je onderbouwde voeding- en stresstips die je helpen herstellen van oververmoeidheid. Niet de tips die je al vaak voorbij hebt zien komen, maar dingen die écht werken. Sophia kijkt met jou mee hoe je deze in jouw dagelijks leven kunt toepassen. Hoe eerder je het leert, hoe eerder je weer energie en rust voelt.

Interactieve lezing

45 min

2

Burn-out bestendig door anders te eten.

In deze maatschappij wordt veel gefocust op mentaliteitsverandering en grenzen aangeven. Maar dat is vaak lastig als je moe bent. Een meer laagdrempelige stap die altijd werkt, zijn voeding-, bewegingsaanpassingen zodat je daarna met meer energie naar je leefstijl kan kijken. Sophía geeft je onderbouwde voeding- en stresstips die je helpen herstellen van oververmoeidheid. Sophia kijkt met jou mee hoe je deze veranderingen in jouw dagelijks leven kunt toepassen. 

Interactieve lezing

45 min

3

Dagelijks geluk(t): Gezonde routines starten en volhouden.

"Ik weet dat het goed zou zijn om vaker -vul maar in- te doen." Dat kennen we allemaal wel. Je wil een nieuwe gewoonte aanleren, maar het lukt steeds maar niet. Vanuit de psychologie leert Sophía je de basis van gedragsverandering en gezonde gewoontes. Zodat je dit keer een goede start maakt en het makkelijker is om je nieuwe routine vol te houden. En, wat Sophía's aanpak zo anders maakt, is dat je resp. 1 en 2 maanden na deze lezing opvolging krijgt!

Interactieve lezing

45 min

Interesse of wil je overleggen?

Hierboven vind je de thema's waar Sophía vaak over spreekt.

Een combinatie van onderwerpen of een workshop die is toegespitst op een specifieke doelgroep: het kan allemaal! Neem contact op om je wensen te bespreken. 

Sophía vertelt

Succes en plezier zijn voor mij vormen van geluk die evenveel waard zijn. Dat deel ik in mijn werk als psycholoog én als spreker. Als student gaf ik al les en inmiddels mag ik al meer dan tien jaar ervaringen uitwisselen bij opleidingsinstituten, radio en tv, naast het geven van workshops in groepen. In 2022 kwam een wens in vervulling en mocht ik mijn kennis delen in een TEDx-lezing bij United World College Maastricht.

  • Instagram
  • LinkedIn

Referenties

Logo - Faresa.png
Logo - UM square.png
Logo - _ease square.png
Logo - SPS NIP square.png
Logo - MDC WEL.png

Meer van Sophía

Benieuwd naar lezingen, workshops of interviews met Sophía? Dit is waar je haar kunt vinden:

Meer weten of een offerte aanvragen?

Laat een berichtje achter en ik neem snel contact met je op.

Hoe wil je dat ik contact met je opneem?

Verzonden! Ik neem snel contact met je op.

bottom of page